Brasserie Lunchroom FLAVOURS Brasserie Lunchroom FLAVOURS

Profiel

Wie is Brasserie Lunchroom FLAVOURS?

Wij bieden u om op aangename wijze te kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie, een uitstekende lunch of een lekkere borrel.

Tevens bent u op donderdag en vrijdagavond welkom voor een altijd verrassende dagschotel.

Maak kennis met ons in eigen keuken bereide gebaksoorten of geniet van de verrassende hapjes bij een heerlijk glas wijn of een lekker biertje.

Algemene informatie

Ambiance

De sfeer in onze lunchroom is modern met een blik naar de jaren zestig in Franse stijl met lichte kleuren en een fris uiterlijk.

Capaciteit

Wij hebben 34 zitplaatsen verdeeld over 9 tafels.

Personeel

Mijn vrouw Yong-Ok en ik, Evert zullen ervoor zorgen dat u het helemaal naar uw zin heeft.

Terras

U kunt heerlijk zitten op ons terras met 12 zitplaatsen. U kijkt uit over een van de drukste en gezelligste stukjes Hilversum zonder auto's voor de deur. Zo vlak bij de markt is er op woensdag en zaterdag altijd wat te beleven. Op andere dagen kunt u heerlijk genieten op ons terras onder de kastanjebomen.

Keuken

Soort

Al onze gerechten worden in onze eigen keuken vers bereidt.
Van eenvoudige broodjes tot luxe broodcreaties, heerlijke salades, ouderwets lekkere soepen en onovertroffen gebak. Op donderdag en vrijdag is er altijd een keuze uit 2 dagschotels voor slechts € 8,50 p.p.

Ontbijt

Op uw verzoek kunnen wij altijd een lekker ontbijtarrangement samenstellen, waarbij u zelf kunt aangeven waar u trek in hebt.

Lunch

Onze lunchgerechten zullen u verrassen. Altijd warme broodjes, een prachtige dagsoep, heerlijke salades, omeletten en pastagerechten.

Afhalen

Desgewenst kunt u onze gerechten afhalen als dat voor u beter uitkomt. Wanneer u van te voren even belt, zorgen wij dat alles op het door u aangegeven tijdstip klaar staat.

Bar

Dranken

Wij serveren een aantal heerlijke huiswijnen, diverse biersoorten, echter niet op tap, diverse whisky's en likeuren.

Hapjes

Onze hapjes voor bij de borrel zijn bijzonder zoals crostini's met serrano en rode uiencompote, huisgemaakte tomatentapenade en olijven, camembert met appelstroop en walnoot, heerlijke gemarineerde olijven, etc.

Vervoer

Openbaar vervoer

Vanaf het trein en busstation zijn wij binnen 5 minuten bereikbaar. U kunt via de Leeuwenstraat lopen tot de Groest en vervolgens rechtsaf of via de Stationstraat tot aan de Groest en vervolgens linksaf. U kunt ons niet missen.

Auto

Vanaf de A27 de afslag Hilversum nemen en vervolgens de borden centrum volgen. Volg de parkeerroute en concentreer u op de "Silverpointgarage". Vanuit deze parkeergarage kunt u rechtstreeks bij ons komen. Vanuit de lift bij de Hoogvliet supermarkt meteen rechts.

Parkeren

Silverpoint parkeergarage, parkeerterrein marktplaats (behalve woensdag en zaterdag).

Omgeving

Ligging

Wij bevinden ons in het midden van hèt uitgaansgebied en het centrum van Hilversum. Op de fiets bent u binnen 15 minuten op de mooiste plekjs van het Gooi, Spanderswoud, de hei en Utrechtse heuvelrug.

Dingen te doen

Woensdag en zaterdag is het marktdag en uit wijde omgeving komen mensen hiervoor naar Hilversum. De bioscoop ligt naast het marktterrein en het mediapark is op 30 minuten lopen van het centrum.Dit is ook bereikbaar met de trein en bus.

Muziek

Soorten muziek

Lichte jazz, Franse chansons, licht klassiek en symfonische rock.

Locatie

Adres:

Groest 9 - a

Postcode:

1211 CX

Plaats:

Hilversum

Contact gegevens

Telefoon:

035 6246666

Mobiel:

06 24590885

Fax:

035 6243858

Op deze website

Te vinden in:

Hilversum, Noord-Holland

Te vinden onder:
 • Lunchroom

  • Tearoom

  • Belegde Broodjes

 • Afhalen

  • Broodjes

 • Broodjes

 • Cafetaria

  • Terras

Horeca in de buurt:

Hilversum, Noord-Holland

Horeca 4 All is ontwikkeld door Weblogisch.com in opdracht van Winkel Media. Contact opnemen met Horeca 4 All. Collega's van Horeca 4 All