Le Petit francais Le Petit francais

Profiel

Wie is Le Petit francais?

Croissanterie Le Petit Français is sinds 1985 gevestigd aan de Kerkstraat in Huizen. In januari 1988 is de zaak overgenomen door Chiel van Maurik die sindsdien het concept met veel succes heeft weten uit te breiden.Le Petit Français

uw speciaalzaak voor:

smaakvol ontbijt
complete lunch
lichte avondmaaltijd
vers brood
belegde broodjes voor thuis of op het werk

Van april tot oktober verkopen wij diverse smaken milkshakes en softijs,
én............. IJS VAN IJSBAR 'DE HOOP'Bestellen

Er bestaat bij ons de mogelijkheid om broodjes te laten bezorgen. Om van deze dienst gebruik te maken kunst u een bestellijst uitprinten en deze naar ons faxen, via nummer 035 - 52 59 21 6. Wij zien graag dat u voor 11 uur 's morgens besteld zodat we genoeg tijd hebben om de bestellingen te bereiden en op tijd te bezorgen.
www.lepetitfrancais.nl/bestellijst.pdf

In principe bezorgen wij alleen in Huizen vanaf een besteding van €17,50 maar voor grote bestellingen maken we graag een uitzondering.

Algemene informatie

Ambiance

De lunchroom bestaat uit een afhaalgedeelte, een zitgedeelte met 42 zitplaatsen en met in de zomermaanden een terras met 24 zitplaatsen.

Keuken

Lunch

U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide lunch, een kopje koffie of voor een tussendoortje. Onze produkten worden de hele dag door afgebakken zodat u verzekerd bent van een vers broodje. Veel van onze produkten worden in eigen keuken bereid, zoals b.v. de salades, kip-saté, hamburgers. Het broodje krabsalade is in de loop der jaren uitgegroeid tot een topper en is daardoor ons meest verkochte belegde broodje geworden.

Afhalen

De broodjes kunnen zowel belegd als onbelegd worden afgehaald en ook kunt u de broodjes voorgebakken meenemen zodat u deze zelf thuis kunt afbakken. Het assortiment brood is zeer uitgebreid en gaat van stokbrood tot croissant. Van wit tot bruin tot meergranen tot waldcorn tot... Eigenlijk teveel om op te noemen. Wij wisselen ons brood assortiment geregeld om U als klant nieuwe soorten brood te laten proeven.

Locatie

Adres:

Kerkstraat 10

Postcode:

1271 RL

Plaats:

Huizen

Contact gegevens

Telefoon:

035 5268633

Fax:

065-5259216

Op deze website

Te vinden in:

Huizen, Noord-Holland

Te vinden onder:
  • Lunchroom

    • Belegde Broodjes

  • Bezorgen

  • Broodjes

    • Croissanterie

  • Afhalen

    • Broodjes

Horeca in de buurt:

Huizen, Noord-Holland

Horeca 4 All is ontwikkeld door Weblogisch.com in opdracht van Winkel Media. Contact opnemen met Horeca 4 All. Collega's van Horeca 4 All