De Drie Dorpen Hotel, Partycentrum De Drie Dorpen Hotel, Partycentrum

Profiel

Wie is De Drie Dorpen Hotel, Partycentrum?

Partycentrum De Drie Dorpen. Al ruim 30 jaar een begrip in 't Gooi! Wij verzorgen complete bedrijf- en familiefeesten maar ook voor een gezellig diner kunt u bij ons terecht. Uw wensen zijn onze uitdaging dus alles is bespreekbaar.
Tevens zijn wij een gemoedelijk familiehotel met een 3 sterren klassificatie. Wij beschikken over 1 suite, 4 luxe kamers en 6 standaard kamers. Alle kamers zijn voorzien van toilet, douche, telefoon, televisie en airco. De luxe kamers zijn iets ruimer van opzet en hebben tevens een ligbad. De suite is het ruimst, is voorzien van een bank en bubbelbad.

Algemene informatie

Capaciteit

Capaciteit tot 500 personen

Reserveringen

Wij werken alleen op reservering. Voor reserveringen of vragen kunt u bellen met 035-6561187

Terras

Wij beschikken over een terras waar u overdag (als het weer het toelaat) een lekker kopje koffie of een klein hapje kunt gebruiken.

Zakelijke bijeenkomsten

Voor faciliteiten zoals een beamer, flipover etc. kunnen wij zorg dragen. Wij verzoeken u dat tijdig aan ons door te geven.

Groepen of feesten

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van groepsdiners en feestavonden. Voor informatie nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Vervoer

Auto

Vanaf de A2, afslag Vinkeveen en vanuit Hilversum de N236 volgen tot afslag 's Graveland. In 's Graveland de borden "industrieterrein De Slenk" volgen. Na 500 meter vind u Hotel-partycentrum De Drie Dorpen.

Parkeren

Wij beschikken over een ruime, gratis parkeergelegenheid, tevens geschikt voor touringcars.

Omgeving

Ligging

Ons hotel-partycentrum is gevestigd tegenover het hoofdkantoor van natuurmonumenten. Dit maakt het hotel bijzonder geschikt voor wandelaars en fietsers.

Dingen te doen

Een prachtige wandel- en fietsomgeving. Dichtbij Hilversum en niet al te ver van Amsterdam.

Uitzicht

Enkele kamers met uitzicht over het weiland.

Locatie

Adres:

Cannenburgerweg 51

Postcode:

1244 RG

Plaats:

Ankeveen

Contact gegevens

Telefoon:

035-6561187

Fax:

035-6562356

Op deze website

Te vinden in:

Ankeveen, Noord-Holland

Te vinden onder:
  • Feesten

    • Partycentrum

Horeca in de buurt:

Ankeveen, Noord-Holland

Vergelijkbare zaken:
Horeca 4 All is ontwikkeld door Weblogisch.com in opdracht van Winkel Media. Contact opnemen met Horeca 4 All. Collega's van Horeca 4 All